Home » 2011 Fietsen » De zomer herstelt zich

De zomer herstelt zich

Archief

Kalender van berichten

augustus 2011
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Weblogstatistieken

 • 70.574 hits

Dinsdag 16 augustus 2011

Vandaag staat op nu.nl dat de zomer zich de tweede helft van augustus gaat herstellen. Jammer voor de kinderen die deze week na de zomervakantie weer naar school gaan.

2011-08-16 002 (800x600)
Deze zitbank – gemaakt van steen gehuld in linnen – staat aan een fietspad bij een uitloper van de Kagerplassen in het zicht van een molen in Rijpwetering. Er wordt een oproep gedaan om naar verhalen over molens te luisteren. Hoe het precies werkt is mij niet bekend. Er wordt ook een telefoonnummer vermeld.

 

2011-08-16 001 (800x600)
Deze zwaan met heimwee zit op haar oude lege nest bij een sloot aan de Nieuweweg tussen Leiderdorp en Oud-Ade. Zijn haar zwanenkinderen inmiddels omgekomen?


8 reacties

 1. Piet schreef:

  Ja Dick het valt nog niet mee allemaal in de virtuele wereld.

  • Dick W schreef:

   Beste lezer/ kijker van mijn weblog.
   Het is voor mij nog niet mogelijk om nieuwe berichten op de blog te zetten. Ook kan ik de site nog niet aanpassen aan mijn eigen wensen. Het wachten is op een e-mail van weblog.nl met mijn nieuwe inlogcode. Deze worden mondjesmaat verstrekt omdat ze bij weblog.nl bang zijn dat de weblogs op zwart gaan als er door te veel mensen tegelijk wordt aangepast en nieuwe berichten worden geplaatst. Blijf zo nu en dan kijken op mijn weblog. Overigens ontbreken er enkele honderden berichten op mijn weblog. Volgens weblog.nl hoeven wij, de klein 400.000 weblogers, ons geen zorgen te maken en komen die berichten later als nog weer op z’n plek.
   Met vriendelijke groet en dank voor je geduld.
   Dick W

 2. Dick W schreef:

  Beste bloglezers.
  Helaas kan ik de weblog nog niet naar eigen inzichten inrichten en ook ben ik nog niet in staat om er nieuwe berichten op te zetten. Zodra dat mogelijk ga ik weer aan de slag met mijn weblog. Hoelang het nog gaat duren, ik weet het niet. Misschien 1 week, wellicht 3 weken of langer. Blijf zo nu en dan even kijken. Met vriendelijke groet, Dick W

 3. Dick W schreef:

  Mede in verband met de verhuizing van web-log.nl (met streepje) naar weblog.nl (zonder streepje) kan ik even geen berichten op de blog zetten. Dus beste lezers even geduld. Ik weet niet hoeveel dagen het nog gaat duren. Vriendelijke groet, Dick W

 4. Leo Walraven schreef:

  Hier in Suriname hebben wij de afgelopen 18 dagen weinig last gehad van de kou. Iedere dag warm en bijna Ier dag wel een tropische bui. We hebben een rondreis gemaakt door de voormalige Hollandse kolonie. Wij hebben heel veel gezien en geleerd van dit echte multi cultie land. Vanavond vliegen wij weder naar huis, woensdagochtend landen wij op Schiphol. Terug naar de verbouwingsdrukte thuis, over een paar weken moet het klaar zijn. Het zal nog wel wat langer duren voor ook alles weer mooi in de verf zit en zo… Wij hebben echt genoten!

 5. Piet schreef:

  De zomer mag wel opschieten anders iz het straks al najaar, voor het weer hersteld is.

 6. roel schreef:

  Er staat ook een url op t bankje:
  http://www.pointsofview.nl/

  Misschien is t bankje een plek om met je smartphone op deze site de verhalen achter de molens te ontdekken.

 7. josust schreef:

  Prachtig; helemaal lente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Gezien

Fietsen, wandelen en meer

Willems Wonderlijke Wandelingen

zwerven over 's Heeren wegen

Bob op weg naar Santiago de Compostela

De voorbereidingen en de weg er naar toe.

%d bloggers liken dit: