Gezien

Home » 2018 Diversen » Amsterdam

Amsterdam

Maandag, 14 mei 2018.

Vandaag doen we een fietstochtje naar Amsterdam. Zwager Leo en ik gaan eerst over de Lisserweg dwars door de Haarlemmermeer. We fietsten langs Schiphol-Oost naar het Amsterdamse Bos. In het Vondelpark zijn we weer tussen de bomen. We rijden een stukje op de Overtoom en gaan daarna door een druk stukje Hoofdstad richting Station Amsterdam Centraal. Aan de achterkant van dit station nemen we de pont over het IJ naar Noord. We houden de richting Zaanstad aan. In Zaandam-Zuid pakken we het pont over het Noordzeekanaal. Langs de Afval-Energie-Centrale van Amsterdam gaan we de kant van Station Sloterdijk op. Terug nemen we de groene route richting Haarlem. Door Heemstede en Bennebroek komen we weer in de Bollenstreek aan.

Goed weer, een rit van een kleine 100 km.

 


2 reacties

  1. dickwalraven schreef:

    Het verhaal staat er nu wel bij.

  2. Leo Hoeks schreef:

    Geen verhaal dit keer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: