Gezien

Home » 2018 Fietsen en wandelen » Den Haag Noord

Den Haag Noord

Mariahoeve, 26 december 2018

Groene Wissels-wandeling op tweede kerstdag in Den Haag met Joke. De route van 10 km gaat veelal over groenstroken tussen stedelijke bebouwing, vooral galerijflats. Verder komen we bij Museum Louwman. We maken van de gelegenheid gebruik om dit prachtige automuseum ook te bezoeken.  Aan de rand van landgoed Reigersbergen, vlak bij de doorgaande autoweg van Wassenaar naar Den Haag, is een minirestaurantje gevestigd met de naam Chalet ten Bosch. Bij paleis Huis ten Bosch, een stukje verderop, kunnen we niet op de koffie. Op de grens met Voorburg worden nieuwe woningen gebouwd met de spoorbaan niet ver weg.

 


1 reactie

  1. Rad Fahrer schreef:

    Dear Dick, dear Joke! Bedankt for the nice Christmas- card, and we hope, you had a peaceful and jolly time too. We hade nice days, but difficult. My parents this year Bad many stays in hospital, had 60th celebration of wedding, changed to a home for retired people…and changed their quality of life. Strange days…but we are lucky to organize it well and they feel good…
    Nice to follow your steps, to see unknown places and you are o.k.
    We wish you a save and peaceful start of the New Year. Hope to met you both anytime again and send you kisses from Germany-
    Denise & Henry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: