Home » 2022 Fietsen » Lichtenvoorde

Lichtenvoorde

Maandag 15 augustus 2022

Gisteren onderweg naar Winterswijk maakten we een stop bij La Plage in Stroe. Ook hier hebben ze gebrek aan personeel. Om 17.00 uur sluit het restaurant in plaats van om 21.00 uur. Wij hadden er nu geen last van. Het was rond het middaguur. De auto parkeren op of rond de Markt in Winterswijk was nog even een dingetje.

We hebben een kamer in De Stad Munster, een mooi gerenoveerd ouderwets hotel. Er moest nog wel even een technische man aan te pas komen om het kamerslot en de sleutel te bewerken, opdat de deur zonder veel problemen open en dicht gemaakt kan worden.

Vandaag rijden we een route die ik thuis heb gemaakt met een routeplanner. Winterswijk, Miste, Bredevoort, Aalten, Lichtenvoorde, Groenlo en Winterswijk.

In het boekenstadje Bredevoort drinken we koffie op het terras bij het verpleeghuis/ bejaardencentrum. Frits helpt hier een oude dame uit haar stoel omhoog komen. ‘Dat gebeurt niet vaak meer dan ik een man aan mijn arm heb’ , zegt de dame stralend. Begin augustus was er een brand in de meelfabriek/ graansilo vlak bij het verpleeghuis. Dat stonk erg. Ramen en deur moesten de hele dag dicht blijven. Het is nu nog een beetje te ruiken.

Ook in Aalten en Groenlo bezoeken we een terras.

Winterswijk drie dagen fietsen in de Achterhoek, dag 1.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: