Home » 2013 Fietsen » Ter Speckeloop 2008

Ter Speckeloop 2008

Archief

Kalender van berichten

december 2008
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Weblogstatistieken

  • 71.666 hits

Zondag 7 december 2008

Het is vandaag de eerste loop van het Zorg en Zekerheidcircuit van het seizoen 2008-2009. Na het inschrijven ga ik weer vlot naar buiten. Het heeft vannacht gevroren, maar de zon schijnt. Ideaal loopweer in Lisse! Van verschillende kanten hoor ik dat het een jaar geleden guur weer was. Ik was er toen niet bij maar liep aan het begin van de morgen mijn eigen loopje in de buurt van de Buitenkaag.

Naast me staat een man met iPod-dopjes in zijn oren en een Garmin om zijn pols. Zal je daar harder van gaan lopen? Tien minuten na de 5 km start de 10 km-run. Door het grote aantal deelnemers duurt het even voordat ik echt mijn tempo kan lopen. Ik stond natuurlijk niet vooraan in het startvak, zoals Piet.

Specke

Bij tuincentrum Overvecht nemen we nog een lusje om op het juiste aantal meters te komen. Daarna gaat de meute richting Essenlaan, Loosterweg en Puntenburg. Eén ronde zit erop. De najaarszon blijft ons toelachen. Nog zo’n rondje en dan via het tennispark naar de kunststofbaan. We ontvangen twee zakjes bloembollen en een blikje sportdrank.

Vandaag had ik ook in een korte broek en een shirt met korte mouwen kunnen lopen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Gezien

Fietsen, wandelen en meer

Willems Wonderlijke Wandelingen

zwerven over 's Heeren wegen

Bob op weg naar Santiago de Compostela

De voorbereidingen en de weg er naar toe.

%d bloggers liken dit: