Home » 2014 Diversen » Verjaardag

Verjaardag

Vrijdag 4 januari 2014.

Gisteren was ik jarig. Het was voor mij een erg gezellige verjaardag. Onze zonen, de schoondochters, de kleinkinderen, mijn zussen en de meeste broers, schoonzussen en zwagers kwamen op visite. Het was weer een gezellig gebeuren. Onze oudste kleindochter, die pas 5 werd, nam een werkstuk mee van een hart met een groen strikje. ‘Dat groen is gras’, vertelde ze me. Ook maakte ze nog een prachtige tekening terwijl ze bij ons op visite was.

kunst Marit 3a

Kunst Marit 4 (900x654)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: