Home » 2014 Diversen » Utrecht

Utrecht

Zondag 16 maart 2014.

Vorig jaar gingen wij met het boekenweekboek met de trein naar Nijmegen. Dit jaar gebruiken we minder gratis kilometers, want we gaan naar Utrecht. Een papieren boek heb ik niet bij me, maar wel m’n e-reader, waarop ook het boek ‘Een mooie jonge vrouw’ van Tommy Wieringa.

In Utrecht wandelen we eerst door Hoog Catharijne en daarna langs de Dom naar de Oude Gracht, verder door de Haverstraat, een stukje langs de Kromme Rijn tot voorbij de gevangenis en vóór het voetbalstadion. Terug langs de Nieuwe Gracht door de Museumwijk opnieuw naar de Oude Gracht en via een omleiding voor wandelaars en fietsers weer naar het station.

007 (900x665)

011 (900x664)

013 (900x674)

019 (900x675)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: