Home » 2015 Fietsen en wandelen » Limburg [1]

Limburg [1]

Dinsdag 5 mei 2015.

In september 2014 fietsten Piet en ik in vijf dagen van huis naar Vlissingen en Middelburg en verder naar Roermond. Vandaag starten we in Maastricht om van hier vandaan een tweede stuk van de Ronde van Nederland te fietsen. De weersverwachting voor vandaag is niet te best. Regen, sterke wind en zelfs onweer zou ons niet bespaard blijven.

004 (900x675)

 

013 (900x663)

De trein brengt ons al vroeg in de hoofdstad van de provincie Limburg. Na een kop koffie in een bruin café gaan we op weg. Het stuk naar Roermond rijden we tot Sittard aan de hand van knooppunten. We pikken een stukje Duitsland mee en komen door het dorp Selfkant. Het centrum van Roermond is voor een deel afgezet in verband met een concert in de binnenstad. Het is Bevrijdingsdag.

015 (900x669)

Asselt

018 (900x675)

In Venlo gaan we voor een biertje en een warme maaltijd naar het centrum. We kunnen vanaf half negen terecht bij het Vrienden-op-de-Fiets-adres. Het is niet ver weg van het voetbalstadion van VVV. Terugkijkend op deze eerste fietsdag van een serie van vijf: Inderdaad een stevige wind die we bijna de hele tocht mee hadden, een beetje regen en helemaal geen onweer. Het valt dus alles mee.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: