Home » 2022 Fietsen » De voorzitter heeft een eigen parkeerplaats

De voorzitter heeft een eigen parkeerplaats

Maandag 28 februari 2022.

Golfvereniging Zeegersloot

Om tien uur zitten we aan de koffie in het clubhuis van golfvereniging Zeegersloot bij Alphen aan den Rijn. Bij de Toeristische Overstap Plaats Nieuwkoop was er nog geen reuring in het restaurant naast het ook dichte VVV-kantoor. Het is geen toeristenseizoen en het is maandag, een dag waarop altijd veel horeca dicht is. De tegenwind richting Alphen aan den Rijn was best wel fris. De voorzitter en de secretaris hebben bij het clubhonk eigen parkeerplaatsen. Na ons bezoek aan de golfclub wordt de zon warmer.

Hefbrug Gouwesluis

Het centrum van Boskoop wordt in tweeën gedeeld door de oprit naar de hefbrug. Hier is het altijd behoorlijk druk op de binnenstedelijke doorgaande weg. Er rijdt veel vrachtverkeer. De kers op de taart van onze fietsrit is een rondje Reeuwijkse Plassen. Na een lunch bij Landal Greenpark, vandaag hier wel een drukke boel als gevolg van de voorjaarvakantie, gaan we over smalle wegen door het plassengebied. Er is in dit landelijk natte gebied ook nog een dorpje, Sluipwijk.  

Terug gaan we deels de zelfde weg door een hoekje van Gouda, door Reeuwijk Brug en door Tempel. Bij onze opstapplaats in Nieuwkoop staan nu nog een paar auto’s.

Fietsen met zus Margo en zwager Leo, 70 km.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: