Home » 2023 2023 Diversen » Blind Walls [Breda 1]

Blind Walls [Breda 1]

Zondag 14 mei 2023

Ons appartement in Breda heeft officieel een huisnummer aan een drukke winkelstraat. maar is alleen via een achterliggende smalle straat te bereiken. In een boekje, dat we ontvingen via WhatsApp, staat hoe je van de straat de vakantiewoning kan bereiken. Er is een sleutelkastje maar die hoeven we nu niet te gebruiken, omdat de schoonmaakster nog aanwezig is. We moeten nog wat spulletjes vanuit de auto een aantal trappen op naar boven sjouwen. De auto staat op het naastgelegen parkeerterrein met plek voor meer dan 500 auto’s. Na de lunch op de Grote Markt gaan we op de fiets richting Baarle Nassau.

We komen langs een Huis ten Bosch, rijden langs de Mark en door het platteland bij Ulvenhout. We besluiten om niet helemaal naar Baarle Nassau te gaan, maar maken rechtsomkeer in Chaam nadat we een soft ice hadden genomen in een door een Chinese familie gerunde snackbar. Terwijl we aan onze ijsjes zitten rijden er tussen de vijf en tien politie- en ziekenwagens met hoge snelheid, zwaailichten en sirenes richting België. Er zal wat gebeurd zijn.

Terug in Breda lezen we over de Breda Blind Walls Gallery. Veel blinde muren zijn voorzien van grote schilderingen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: