Home » 2014 Fietsen en wandelen » Maasvlakte (NL 1)

Maasvlakte (NL 1)

Woensdag 17 september 2014

Het is mooi weer en de verwachtingen voor de komende dagen zijn ook goed. Een deel van Rondje Nederland staat op het programma. Overnachtingen hebben we niet geboekt. De route gaat zuidwaarts over Katwijk, Den Haag en Hoek van Holland. Daar steken we met een fast ferry over naar de Maasvlakte. Ik kwam hier nooit eerder. Toch heel speciaal om dit eens te zien. Al snel rijden we tussen het groen. Aan de andere kant van de Haringvlietsluizen zijn we op Goeree Overflakkee. Goedereede is leuk oud stadje. De volgende plaats is Ouddorp. Hier overnachten we een plaatselijk hotel midden in het dorp.

015 (900x664)

Hoek van Holland

023 (900x675)

De Maasvlakte

019 (900x587)

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: