Home » 2014 Fietsen en wandelen » Walcheren (NL 2)

Walcheren (NL 2)

Donderdag 18 september 2014.

Vandaag gaan we over de Brouwersdam naar Schouwen-Duiveland. We fietsen een stuk op het randje van het eiland, veel over schelpenpaden, en komen langs stranden en dorpjes zoals Renesse.  Na de Oosterschelde keerkring zijn op Walcheren. Met een grote boog gaan we via Westkappele en Vlissingen naar Middelburg. De mevrouw van de Brunawinkel adviseert ons het restaurant La Picola Italia aan het Damplein. Ons hotel kijkt uit op het station.

031 (900x674)

 

035 (900x675)

 

042 (900x666)

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: