Home » 2014 Fietsen en wandelen » Nisse (NL 3)

Nisse (NL 3)

Vrijdag 19 september 2014

Wie vertelde mij dat je tussen Middelburg en Brabant nergens kan koffiedrinken? In Nisse is een koffiezaakje annex winkeltje dat gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. Ober Dirkjan maakt eerst ons tafeltje droog voordat hij de bestelling op. Het is vandaag de hele morgen mistig. Net als de andere verkeersdeelnemers rijden we met licht op.

075 (900x675)

 

 

080 (900x675)

 

084 (900x664)

’s Middags fietsen we in West-Brabant door gebieden met kleinschalige landbouw en stukken bos. Eigenlijk willen we in Rijsbergen overnachten. Ze hebben daar echter geen hotel en de VodF-adressen zijn of vol of nemen de telefoon niet op. Dan maar naar Breda, die mooie stad met heel veel terrassen. De hotelbaas van De Kroon adviseert ons de fietsen te parkeren in de gemeentelijke fietsenstalling naast V&D en de Bijenkorf. Het blijft vanavond nog lang gezellig druk in de binnenstad.

Dag 3 van de Ronde van Nederland fietsen met broer Piet. Vandaag van Middelburg naar Breda, 145 km.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: