Home » 2014 Fietsen en wandelen » Brabantse dorpen (NL 4)

Brabantse dorpen (NL 4)

Zaterdag 20 september 2014

De klok slaat in de kerktoren pal tegenover Hotel De Klok. Ik word wakker. Het is 7 uur. Na een voedzaam ontbijt beneden in het café aan het nu rustige marktplein gaan we op weg. Niet veel later fietsen we door bossen. Na de lange tocht van gisteren doen we rustig aan. Vandaag wordt het een dorpentocht of cafétocht. In drie dorpen achterheen pikken we een terras aan het centrale marktplein. Die plaatsen zijn Alphen, Hilvarenbeek en Oirschot.

094 (900x675)

 

096 (900x674)

 

106 (900x675)

 

113 (900x672)

Rond het middaguur bespraken we telefonisch een slaapplaats in Eindhoven. De vriendelijke mevrouw van het Vrienden-op-de-fietsadres biedt ons een kop koffie of een kom soep aan. We eten in Eindhoven-Noord niet veraf van ons overnachtingsadres. In verband met het 60-jarige bevrijdingsfeest van Zuid-Nederland heeft de Lichtstad kunstenaars opdracht gegeven om de stad op een speciale wijze te verlichten. Veel gezinnen met kinderen fietsen langs om de lichtobjecten te bekijken.

Ronde van Nederland fietsen met broer Piet. Dag 4 van Eindhoven naar Breda, 110 km.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: