Home » 2015 Spanje » Madrid en omgeving (Dag 1)

Madrid en omgeving (Dag 1)

Dinsdag 16 juni 2015.

Als we op de luchthaven van Madrid bij de kofferband aankomen, draaien onze koffers al hun rondjes. We zijn vanmorgen vroeg opgestaan. Anneke kwam ons al om 4 .00 ophalen.

Madr 028 (900x583)

 

Madr 054 (900x634)

Omdat het nog te vroeg is om haar het hotel te gaan, worden we door onze chauffeur naar de Museumbuurt van de hoofdstad van Spanje gebracht. De gids van Kras Reizen loopt met ons langs het Pradomuseum en de Botanische tuin en laat ons het historische treinstation zien. Verder gaan we op eigen houtje door de binnenstad van Madrid. Er zijn veel kleine koffie- en eettentjes in de smalle straatjes achter de brede boulevards.

Madr 063 (900x674)

Madr 073 (900x675)

In Carranque, een dorpje waar we twee nachten zullen slapen koop ik in een minisupermarkt beheerd door een Chinees een nieuwe deodorant. Die in mijn koffer zat was gaan lekken in mijn toilettas. Er komen niet veel toeristen in Carranque. In het centrum van dit dorp gaan we nog voor een biertje en een cola light op een pleintje in de namiddagzon. Van het hotel naar het dorp is ongeveer twee kilometer wandelen.

Om 19.30 krijgen we onze warme maaltijd in de eetzaal achter ons hotel. Half acht is vroeg voor Spaanse begrippen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: