Home » 2015 Groene Valleien » Kyll [GV 11]

Kyll [GV 11]

Vrijdag 17 juni 2015.

256 (900x675)

258 (900x674)

Afgelopen nacht hadden we onweer en ook vanmorgen regent het nog even . We volgen vandaag een route langs het riviertje de Kyll. Veel water drinken we vandaag en we stoppen regelmatig, want het is een warme dag. Bij een stationnetje bestellen we een groot glas fris en een goulashsoep.

267 (900x663)

271 (900x663)

Het is ook vandaag steeds pittig omhoog en daarna met een flinke vaart omlaag. Bert loopt een kras op aan zijn been als hij bij het naar beneden gaan even van het pad afraakt. Gelukkig valt het allemaal wel mee. Ik moet denken aan de wielrenner van een paar jaar geleden in de Tour de France die in het prikkeldraad viel.

Meestal vonden we de camping vrij gemakkelijk. Vandaag moeten we oven vragen en zoeken voordat we de camping in Múllenborn gemeente Gerolstein gevonden hebben. Je kunt hier ook eten op de camping. We nuttigen onze schnitzels samen met een Nederlandse man en zijn moeder en met de eigenares van het kampeerterrein. We doen dit op een gedeelte van het campingterras dat in de schaduw van zonneschermen ligt. Meestal douchen we voordat we eten. Vandaag doen we het andersom.

Fietsen met broer Bert van Trier (D) naar Gerolstein (D), 88 km. Dit is dag 11 van de Groene Valleien Fietsroute.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: