Home » 2017 Engeland » Van Divize naar Semour (7)

Van Divize naar Semour (7)

Dag 7, fietsen in Zuid-Engeland.

Dinsdag 11 juli 2017.

Weer gaan we vandaag eerst een stuk langs een kanaal. Het is erg stoffig en uitgroeiende bramenstruiken en brandnetels doen niet altijd vriendelijk aan. We komen over twee aquaducten. Dit zijn ongelijkvloerse kruisingen van kanalen. Bath is onze eerste stad. Hier gaan we aan de koffie. In Bristol begint het te regenen. Het gaat over in een stortbui. We schuilen in een loods van DPD, een pakjestransportbedrijf.

De manager komt vijf minuten later vragen of wij van iemand toestemming hebben gekregen om hier te schuilen. We kunnen haar zeggen dat wij die toestemming niet hebben. Ze vindt het geen prettig idee in verband met de security van haar bedrijf dat wij hier schuilen, maar stuurt ons toch ook niet echt weg. Als de bui, weer gewoon regen is geworden, gaan we weer naar buiten.

 

Drijfnat komen we aan op de camping in Seymour. Het is een kleine camping. Een campingbaas is in geen velde of wege hier te bekennen. De tent zetten we op onder een afdak van de afwasruimte om hem daarna met haringen vast te zetten in het natte gras. Ons avondeten bestaat uit brood, kaas en tomaten, onderweg gekocht bij een kleine supermarkt. We eten in de tent.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: