Home » 2018 West Duitsland » Leeste (DE 06)

Leeste (DE 06)

Dag 6. Fietsen met  broer Piet in West-Duitsland, dinsdag 21 augustus 2018. Van Harpstedt naar Bremen, 80 km.

0821 a schuur S

0821 b VW Kever S

0821 c apen S

Bij het hotel worden we uitgezwaaid door de vader van de eigenaar. Als snel rijden we op een Waldweg, grind- en graspaden. Het is een landelijk rustig gebied. Bij het dorp Leeste merken we dat we in de buurt van Bremen komen. Er zijn  grote bedrijventerreinen met eveneens grote parkeerterreinen voor personeel van de bedrijven hier. Ook komen we langs een paar megasupermarkten.

0821 e kunstje S

We brengen onze tassen naar de jeugdherberg van Bremen en maken zonder veel bagage nog een tochtje naar Grasberg ten noordoosten van Bremen. We komen langs het universiteitscomplex, het grote stadspark en een stuk polderlandschap. Veel fietsen we langs het riviertje Wörpe.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: