Tiel [5]

Vrijdag 20 augustus 2021.

Onnie komt ons om 8 uur ontbijt brengen. Het ontbijt is minder luxe dan de twee voorafgaande dagen. Overigens prima in orde en genoeg. Vandaag hebben we wind mee, het is droog en zo nu en dan is het zonnig.

Bij Oijen gaan we met een pont over. Dit is nummer 1 van 3. We zijn nu in Gelderland. Na Wamel (pont 2) zijn we in de stad van Flipje, Tiel. Na Zoelen en Maurik komen we op de Utrechtse Heuvelrug (na pont 3) in Amerongen. De omgeving ziet er heel anders uit dan de afgelopen dagen. We komen door Leersum, Overberg en Woudenberg.

Tabakschuur Amerongen
AFAS Leusden

Leusden, onder de rook van Amersfoort, doet stedelijk aan. Op bijna alle straathoeken staan stoplichten. We komen langs het nieuwe AFAS Experience Center. Het gebouw staat hier sinds eind 2020.

Inmiddels is het flink zomers zonnig. Margo en ik nemen het ervan en genieten op een bank van het mooie weer. Met Leo spraken we af dat hij ons om 15.00 uur in Nijkerk zou oppikken. Om 15.15 uur treffen we elkaar. De fietsen gaan op de drager en Leo brengt ons terug naar de Bollenstreek.

Het weer was de afgelopen dagen niet altijd prima. Toch waren het vijf mooie en gezellige dagen. Margo bedankt.

Dag 5. Fietsen met zus Margo van Oss naar Nijkerk.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: