Home » 2022 Fietsen » Neeltje Jans [2]

Neeltje Jans [2]

Zondag 28 augustus 2022

Na een goed ontbijt bij het VodF-adres in Hellevoetsluis worden we uitgezwaaid door onze gastvrouw. Het is vandaag erg warm. We steken over naar het eiland Goeree-Overflakkee via de Haringvlietdam. In Ouddorp zit een groep zondagse wielrenners aan de koffie met appelgebak. Er is ook nog plek voor ons.

Over de Brouwersdam gaan we naar Schouwen-Duivenland, nog steeds Zuid-Holland. Ellemeet, een klein dorpje, heeft een miniparkje voor ons met banken in de schaduw. We brengen verderop een bezoek aan Burgh-Haamstede. Er zijn hier veel toeristen.

Stormvloedkering

De Stormvloedkering. We komen langs Neeltje Jans en zijn inmiddels in de provincie Zeeland. In Middelburg blijven we niet lang. Het is nog steeds behoorlijk warm. In Vlissingen is ons VodF-adres. De fietsen mogen in de hal staan van de één jaar oude woning van onze gastheer vlak bij het stadscentrum. De man van achter in de zeventig heeft zelf veel fietstochten gemaakt, onder andere in Indonesië. Hij woonde in Groningen en is een jaar geleden verhuisd naar Vlissingen.

Vlissingen
Vlissingen

Fietsen in NL, BE en NL, dag 2,  van Hellevoetsluis naar Vlissingen,  84 km.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: