Home » 2022 Fietsen » Snelle e-bikes [6]

Snelle e-bikes [6]

Donderdag 1 september 2022 [6]

Lommel (BE)
Lommel (BE)

Eerst gaan we weer een paar kilometers langs een kanaal. Er is een erebegraafplaats van gesneuvelde Duitse soldaten. Het wordt hier goed onderhouden. Net als andere dagen valt het ons op dat in België veel snelle e-bikes rijden. We hoorden afgelopen week dat werkgevers in België fiscaal onbelast een ruime kilometervergoeding kunnen geven voor woon- werkverkeer.

In Leopoldburg gaan we aan de koffie bij een botenhuis aan de plaatselijke haven. Verder in Beringen bestellen we 0.0-bier. In en buiten dat café is het wel zo heet dan we niet weten hoe snel we het bier naar binnen moeten werken en weer op de fietszadels moeten plaatsnemen.

Hasselt

In Hasselt zijn we welkom bij de jeugdherberg. Jeugd is er niet omdat het de laatste week van de schoolvakantie in Vlaanderen is. Aan de Grote Markt eten we op een  stoepterras bij een Indiaas restaurant.

Fietsen in NL, BE en NL, dag 6,  van Mol naar Hasselt, 81 km. Tot  en met vandaag 506 km.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: