Home » 2022 Fietsen » Dag 2 Bollenstreek Vierdaagse

Dag 2 Bollenstreek Vierdaagse

Vrijdag 14 oktober 2022

We starten net als gisteren weer in Lisse. Nu gaan we zuidwaarts. Eerst door de polders aan de Haarlemmermeerkant tussen Lisse en Sassenheim en daarna naar het centrum van Sassenheim. Het eerste restaurant aan de Hoofdstraat, de Voogd, is een goede plek voor een kop koffie. Het is berendruk, maar ik vind nog een plekje aan de bar.

Bij het park van Sassenheim staat zus Margo me op te wachten. Ze  loopt een stuk mee. Gezellig. Ook vandaag regent het maar niet zo heftig als gisteren. We doen Voorhout aan, inclusief de naoorlogse uitbreidingswijken in Oosthout. Over landelijke wegen gaan we naar de Oude Heerenweg, waar de Tulpenrij is gevestigd. In de Keukenhoftijd weet dit bedrijf heel wat (buitenlandse) toeristen naar binnen te lokken. Voordat we in het centrum van Lisse finishen maken we nog een rondje door het Keukenhofbos. Wandelen, dag 2 van 4 x 20 km.

Derde Poellaan Lisse
Tulpenrij Voorhout
Bij de Engel Lisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: