Home » 2023 Fietsen en wandelen » Mies Bouman

Mies Bouman

Maandag 27 maart 2023.

Even na tienen als de intercity aankomt op Station Hilversum is Leo al aanwezig. Hij kwam met de auto. Toen ik onderweg was met de auto naar Station Sassenheim regende het en vielen er hagelstenen. In mijn trein piepte de telefoon. Een bericht van NU.NL: Wim de Bie is overleden. Als we door de winkelstraten van Hilversum lopen is het gelukkig droog.

In het Corverbos en bij Buitenplaats Gooilust zien we dat knoppen van planten en struiken beginnen uit te lopen. Het is voorjaar en de zomer is niet ver meer weg. We lopen aan de rand van Kortenhoef en ’s Graveland: Een mooie omgeving.

We zien de Televisietoren en het vliegtuigvormig vroegere Wereldomroepgebouw op het Mediapark. In dit gebouw zit tegenwoordig AVRO-TROS.

Van buitenaf ziet Eetcafé ’t Pandje aan de Mies Bouwmanboulevard, aan de rand van een bos, eruit alsof het vandaag gesloten is. Het is maandag. Maar: Het is open en er zit aardig wat volk aan de koffie of aan een lunch.

Wandelen met broer Leo vanaf Station Hilversum, Groene Wissel, 16 km.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: