Home » 2011 Diversen » Geloof je het (niet)?

Geloof je het (niet)?

Archief

Kalender van berichten

oktober 2011
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Weblogstatistieken

  • 78.774 hits

Vrijdag 21 oktober 2011

Meer dan 1.000 berichten inclusief foto’s van mij staan niet meer op mijn weblog bij weblog.nl, voorheen web-log.nl. Dan hebben we het alleen nog maar over mijn weblog.

Weblog.nl

Weblog.nl

Ze, de mensen van weblog.nl, zijn al twee maanden bezig een en ander om te zetten van de ene weblogomgeving naar een andere. Als ik de updates van weblog.nl mag geloven zijn ze nog steeds dag en nacht met man en macht bezig met de operatie en vertellen in hun updates dat alle content er nog is.

Ik hoor ze niet nadrukkelijk zeggen dat alles weer goed komt. Regelmatig hoor en lees ik van andere bloggers dat ze met een andere weblogaanbieder in zee zijn gegaan, omdat ze er niet meer in geloven dat het ooit goed komt met weblog.nl. Ze smeren ‘m bij weblog.nl.

Het gaat bij de verhuizing om een kleine 400.000 weblogs. Er zijn natuurlijk veel weblogs die ooit zijn aangemaakt maar waarmee weinig of niets meegebeurt. Daarnaast zijn er mensen zoals ik die al jaren regelmatig berichten op hun blog zetten.

Volgens mij hebben ze bij weblog.nl een groot dilemma. Als ze de stekker eruit trekken of met een bijna schone lei verdergaan, waarbij alle oudere berichten foetsie zijn, krijgen ze te maken met een groot imagoprobleem en wellicht met schadeclaims. Dat dwingt ze bijna ondanks alles door te gaan hun werkzaamheden.

Daarbij komt dat ze al heel veel manuren en technische capaciteit hebben gestoken in de operatie. Dat is allemaal kapitaalvernietiging als ze niet verder gaan.

Wat is jouw mening in deze?

Je kunt reageren door op blauwe balk met de titel van het bericht te klikken. Dan krijg je alleen dit bericht te zien en kan je ergens onderaan je reactie geven.

 

 

 

 


1 reactie

  1. bas schreef:

    Pap, ik denk dat je nooit meer alles terugkrijgt. Je zult het moeten doen met de (mooie) herinneringen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Gezien

Fietsen, wandelen en meer

Willems Wonderlijke Wandelingen

zwerven over 's Heeren wegen

Bob op weg naar Santiago de Compostela

De voorbereidingen en de weg er naar toe.

%d bloggers liken dit: