Home » 2012 Fietsen in NL » Loosdrecht

Loosdrecht

Archief

Kalender van berichten

juli 2012
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Weblogstatistieken

  • 78.087 hits

Dinsdag 24 juli 2012.

Bert en ik fietsen op smalle wegen aan beide kanten omgeven door de Loosdrechtse Plassen. Water, heel veel water zien we vandaag en zon heel veel zon. Het is bijna 30 graden. We rijden door Oud-Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht en Muyeveld. Vanaf het dorpje Tienhoven passeren we molen De Trouwe Wachter om verderop over een dijk te fietsen waar in de verste verte geen auto’s en bebouwing zijn te bekennen. Pas bij Egelshoek staat hier en daar weer een boerderij.

 

Loosdrechtse Plassen

Loosdrechtse Plassen

 

 

HIlversum

Hilversum

 

 

We komen uit bij het station van Hollandsche Rading. Een stukje verder gaan we door de bossen richting Lage Vuursche. Onderweg plannen we onze route aan de hand van knooppunten. In de bossen ontbreekt op een bepaald moment een aanwijzing. Omdat je in Nederland niet kunt verdwalen volgen we de bordjes naar nummer 55 en komen langs een oude KRO-studio die te koop staat, zo te zien al jaren. Verderop zijn we ineens in het oude centrum van Hilversum. Het oude raadhuis is nu het Hilversums Museum. Overigens komen we ook langs het huidige stadhuis van de Mediastad.

Van hier uit volgen we nog een stukje knooppuntenroute richting Bussum en gaan door een bos richting ’s Graveland om weer bij ons beginpunt uit te komen. Een prachtige dag na vele natte en te koude weken.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Gezien

Fietsen, wandelen en meer

Willems Wonderlijke Wandelingen

zwerven over 's Heeren wegen

Bob op weg naar Santiago de Compostela

De voorbereidingen en de weg er naar toe.

%d bloggers liken dit: