Home » 2015 Groene Valleien » Versterkte kerken [GV 07]

Versterkte kerken [GV 07]

Maandag 13 juli 2015.

Het is hier het gebied van de versterkte kerken. Ieder dorp heeft er één. De streek-VVV heeft hier een route voor automobilisten uitgezet. Wij komen regelmatig de aanwijsbordjes hiervan tegen. Het is een beetje druilerig weer. Daarom drinken we aan de Grote Markt van Liart uitgebreid koffie. We zijn hier in Frankrijk maar de grens van België (Wallonië) is steeds dichtbij. Er zijn hier vooral velden met tarwe en andere graansoorten. De meeste velden zijn nog niet geoogst.

140 (900x675)

142 (900x674)

Inmiddels is het ’s middags helemaal droog geworden, al zijn er nog wat grijze wolken te zien. Het is vijf uur als we in Le Chesne aankomen bij een camping aan het Lac de Bairon. Het is hier mooi ruim opgezet en er zijn nog heel veel lege plekken. Voor het avondeten moeten we terug naar het dorp. Dat is heen en weer 10 km. We doen ons tegoed aan forel.

146 (900x675)

147 (900x675)

Fietsen van Signy-le-Petit (F) naar Le Cesne (F), 89 km. Dat is dag 7 van de Groene Valleien Fietsroute.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: