Home » 2017 Engeland » Van Portsmouth naar Wiston (12)

Van Portsmouth naar Wiston (12)

Dag 12, fietsen in Zuid-Engeland.

Zondag 16 juli 2017.

We hebben nog niet ontbeten en hebben trek in koffie als we de camping van Portsmouth verlaten. Nog geen kilometer vanaf de camping komen we langs een kleine winkel, die iedere dag ook op zondag open is vanaf 6 uur ’s morgens. De take away koffie smaakt heerlijk en ze hebben brood en beleg voor ons ontbijt.

De gps-track volgt een andere weg dat wij willen fietsen. Daarom fietsen we op ons kompas en het gevoel. Aan de oostrand van de stad komen we in een doolhof van straatjes tussen paviljoens van een zorginstelling. Het gevolg is dat we na 20 minuten weer op dezelfde plek terugkomen.

Eenmaal weer goed op de route volgen we de fietsbordjes met nummer 22 tot Havant. We hebben meer dan een uur uitzicht op Langstone Harbour. We komen op deze mooie zondagmorgen heel wat Engelse wielrenners en gewone fietsers tegen.

We fietsen door vooral kleinere dorpen zonder voorzieningen. De grootste dorpen heten Midhurst en Storington. We gaan over een fraaie brug in Greathem.

We zetten de tent op op een kleine boerencamping in Wiston, een minidorpje voorbij Storington. De eigenares heeft ook een B&B. Op het gras van de camping staan vandaag verder geen andere tenten. Een heel verschil met gisterenavond.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: