Home » 2007 Fietsen van Bregenz naar huis L » Dag 2. Van Pfullendorf naar Sigmarinnen

Dag 2. Van Pfullendorf naar Sigmarinnen

Archief

Kalender van berichten

mei 2007
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Weblogstatistieken

  • 78.104 hits

Sigmaringen, 17 mei 2007 (Hemelvaartsdag- Vatertag)

Fietsen van Bregenz naar Nederland

De dag begint met regen. Later blijkt dat het een echte regendag is geworden. Om half tien ben ik in Hausen am Andelsbach. Hier is een Romeins museum. Die gaat echter pas om tien uur open. Ik heb geen zin om een half uur onder het afdak van de Schlenker drogist te staan wachten. Alle cafés in het dorp zijn nog dicht. Ik ga maar verder.

018a

De hier aanwezige bron was enkele jaren geleden, dankzij sponsors, weer in ere hersteld.

Als je tien dagen gaat fietsen heb je makkelijk 1 á 2 regendagen. De eerste heb ik vandaag. Gelukkig heb ik gisteren een stuk extra gefietst. Voor vandaag vind ik het genoeg met 44 km. Ik overnacht in het dorpje Gutenstein aan de Donau, elf km ten westen van Sigmaringen.

021a

Het slot Sigmaringen met stambeeld voor de deur

Onderweg heb ik in Sigmaringen uitgebreid het kasteel bezocht. Ondertussen werden mijn kleren wat droger. Morgen met frisse moed weer verder. Ik heb er zin in.

Aantal km’s 44 km. Aantal in 2 dagen 131.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Gezien

Fietsen, wandelen en meer

Willems Wonderlijke Wandelingen

zwerven over 's Heeren wegen

Bob op weg naar Santiago de Compostela

De voorbereidingen en de weg er naar toe.

%d bloggers liken dit: